Elektrokolo 48V dodavatel továrna velkoobchod

& Free Shipping

Upgradujte své zážitky z jízdy na kole s výkonným a inovativním 48V elektrokolem. Se svým vysoce výkonným motorem, baterií s dlouhým dosahem a pohodlným designem nabízí toto kolo jedinečný zážitek. Ať už dojíždíte, prozkoumáváte nebo si prostě užíváte jízdu, 48V elektrokolo je perfektní volbou pro ty, kteří hledají elektrizující a udržitelný způsob cestování. Přijměte budoucnost dopravy a snižte svou uhlíkovou stopu již dnes.

Katalogové číslo: a2bacdc92d9e Kategorie: Štítky: ,

Prozkoumejte výkon a všestrannost 48V elektrokola

Jste připraveni posunout své cyklistické zážitky na další úroveň? Nehledejte nic jiného než neuvěřitelné 48V elektrokolo. Se svým výkonným motorem a inovativním designem toto kolo přináší revoluci ve způsobu, jakým jezdíme. Ať už dojíždíte do práce, prozkoumáváte nové stezky nebo si prostě užíváte pohodovou jízdu, 48V elektrokolo nabízí vzrušující a efektivní způsob cestování.

Uvolněte sílu

Jednou z výjimečných vlastností 48V elektrokola je jeho vysoce výkonný motor. S napětím 48 V poskytuje toto kolo působivou rychlost a zrychlení, což vám umožní bez námahy zdolat jakýkoli terén. Ať už šplháte do kopců nebo křižujete po rovných silnicích, elektrokolo 48V zajistí pokaždé hladkou a vzrušující jízdu.

Účinnost a dojezd

Díky pokročilé technologii baterií nabízí 48V elektrokolo působivý dojezd na jedno nabití. Rozlučte se s obavami, že vám během jízdy dojde výkon. S elektrokolem 48V si užijete dlouhé jízdy bez přerušení. Ať už dojíždíte do práce, nebo se vydáváte na epické dobrodružství, toto kolo vám pomůže.

Komfort a odolnost

48V elektrokolo je nejen výkonné, ale také navrženo s ohledem na vaše pohodlí. Díky ergonomickému rámu a nastavitelnému sedadlu si můžete přizpůsobit jízdní pozici podle svých preferencí. Robustní konstrukce kola zajišťuje odolnost, takže je spolehlivou volbou pro každodenní použití. Ať už zdoláváte nerovné terény nebo se pohybujete v ulicích města, 48V elektrokolo je vyrobeno tak, aby obstálo ve zkoušce času.

Pohodlí a všestrannost

Jednou z největších výhod 48V elektrokola je jeho všestrannost. S jeho elektromotorem můžete bez námahy přepínat mezi režimem podpory pedálů a plně elektrickým režimem, v závislosti na vašich potřebách. Ať už si chcete zacvičit nebo si užít pohodovou jízdu, toto kolo nabízí flexibilitu, kterou se přizpůsobíte vašim preferencím. 48V elektrokolo je navíc vybaveno praktickými funkcemi, jako je vestavěný LED displej, který vám umožní snadno sledovat vaši rychlost a výdrž baterie.

Udržitelnost a šetrnost k životnímu prostředí

Výběrem 48V elektrokola nejenže investujete do svého pohodlí, ale také přispíváte k zelenější budoucnosti. Elektrokola jsou ekologickou alternativou k tradičním vozidlům, snižují uhlíkové emise a minimalizují vaši uhlíkovou stopu. S elektrokolem 48V si můžete užít vzrušení z jízdy na kole a zároveň pozitivně ovlivnit životní prostředí.

Závěr

Vyzkoušejte sílu, efektivitu a všestrannost 48V elektrokola. Ať už dojíždíte, prozkoumáváte nebo si prostě užíváte jízdu, toto kolo nabízí jedinečný zážitek. Se svým vysoce výkonným motorem, baterií s dlouhým dojezdem a pohodlným designem je 48V elektrokolo perfektní volbou pro ty, kteří hledají elektrizující a udržitelný způsob cestování. Upgradujte své zážitky z jízdy na kole ještě dnes a přijměte budoucnost dopravy.

Kvalita – elektrická koloběžka pro dospělé

2024 2025 2026 vlastní výkonný motor: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w atd. Maximální rychlost: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h a tak dále. Baterie: 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah lithiová baterie na výběr. Najeto: 15 km až 120 km závisí na vašem požadavku. Brzdy, odpružení, terénní nebo městské silniční pneumatiky, 8, 10, 12, 14 a jiné velikosti kol.

Velkoobchodní cena elektrických skútrů

Nejlepší velkoobchodní cena od China Rooder továrny na elektrické skútry.

Doručení

Dodání 7-60 dní závisí na modelech a množství.

Záruka na escooter

Záruka 12 měsíců na ovladač, motor a nabíječku, 6 měsíců na baterii, světla, pneumatiky. Všechny náhradní díly jsou k dispozici.

Certifikáty elektrických skútrů

CE FCC ROHS certifikáty, také máme MSDS, UN38.3 a transportní certifikace.

Videa

Prohlídka továrny

Elektrické koloběžky

Elektrická kola

Citycoco

Videa na YouTube – Elektrické skútry

Videa na YouTube – elektrická kola

Videa na YouTube – chopper citycoco

Videa na YouTube – náhradní díl na elektrický skútr a odstraňování problémů

Hot Tags:

escooter

city coco

elektrické kolo

elektrický motocykl

koloběžka citycoco

citycoco hm8

elektrická koloběžka s dlouhým dojezdem

továrna na elektrické skútry

Sbírka:

elektrické skútry

továrna citycoco

elektrická kola

elektrické motocykly

nejlepší skútr pro dospělé

koloběžka s velkými koly

terénní elektrická koloběžka

3kolová elektrická koloběžka

electric scooter manufacturer

Kategorie:

výrobce elektrických skútrů

městský výrobce kokosu

dodavatel elektrokol

továrna na elektrické motocykly

díly pro elektrické skútry

citycoco scooter

elektrický moped

mobilní skútry

Novinky:

elektrická koloběžka

citycoco

elektrické kolo

elektrický motocykl

elektroroller chopper

city coco

chopper citycoco

nejlepší elektrický skútr

 

Kupte 10 nejlepších elektrických skútrů online: https://www.ronzlla.com/

 

Kontaktujte prosím Číslo Whatsapp výrobce elektrických skútrů —

Kontaktujte nás hned teď a získejte nejlepší cenu za hromadnou objednávku!

Nákupní košík